Miras Hydraulikk har sine røtter Mo i Ranas stolte industrikultur. Vi har i lang tid levert et mangfold av tjenester innen hydrauliske- og mekaniske industrielle løsninger. Vi leter nå etter flere talentfulle personer til å bli med oss videre på reisen.

Hvem er du?

Enten du har jobbet lenge med industrirørlegging eller mekanikk innen industrien, eller kommer rett fra industrifaget på videregående, mener vi du vil passe inn her. Vi vektlegger personlige egenskaper, og ser gjerne at du starter din karriere hos oss. Du har aller helst fagbrev som industrirørlegger eller industrimekaniker, men om du har tilsvarende kompetanse fra andre kilder kan det vurderes. Fagbrev som platearbeider/sveiser eller lignende kan også vurderes.

Hos Miras Hydraulikk mener vi at trivsel på jobben er en viktig del av å gjennomføre godt arbeid. Vi leter derfor etter de som er fremoverlente, selvstendige, og har stor interesse for faget sitt. Å kunne spille på lag er også viktig, da vi har stor variasjon av oppgaver, hvor vi jobber både selvstendig og i team. Du er gjerne interessert i personlig og faglig vekst. Du ønsker å være del av et miljø som streber for å levere de beste løsningene i feltet, og trives med utfordringer som er både store og små.

Hva kan vi tilby deg?

  • Attraktive og konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger
  • Gode forsikringsordninger i- og utenfor arbeidstiden.
  • Faglig og personlig utvikling, vi videreutdanner gjerne gode kolleger for å bedre kompetansen deres

I tillegg tilbyr vi deg en essensiell plass i en nær og trivelig gjeng hos oss. Vi har åpne og tette bånd mellom alle kolleger, uavhengig av arbeidsområde, og oppfordrer alle ansatte til å ytre sine meninger. Våre ansatte skal føle seg trygge og verdsatt i jobben de gjør, og ha en åpen dør-mentalitet mellom avdelingene.

Vi har også et godt samhold blant våre kolleger utenfor arbeidsplassen. Vi har arrangerte fellesaktiviteter ved anledning, og oppfordrer våre kolleger til å arrangere fellesturer og aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i noen av fagområdene og verdiene ovenfor, oppfordrer vi deg til å søke! Vi stiller oss fleksible for riktige person, og tilpasser oss med tanke på oppstartsdato og rammer. Vi er en bedrift i vekst, og ser etter gode kolleger å bli med oss på reisen videre.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder Tommy Svartvatn på mobil; 406 29 975

Kontakt oss på e-mail for en prat; tommy.svartvatn@miras.no

Du kan gjerne sende CV og søknad på mail, eller ta det med på et møte hos oss!

Hvem er Miras Hydraulikk?

Miras Hydraulikk har i mange år levert tjenester til landbasert prosessindustri, petroleumsindustri, marine fartøy, transport- og logistikkbransjen og kraftverk. Med base i industriparken i Mo i Rana, er vi plassert sentralt i kommunen, med kunder og samarbeidsbedrifter rundt oss. Vi har en stor og variert portefølje av kunder, og har levert gode resultater siden oppstart for over 30 år siden. Miras Hydraulikk tilbyr spisskompetanse og tjenester innen hydraulikk, pneumatikk, mekanisk service og industrirør. Våre medarbeidere er innovative og samarbeider ofte med kunder for å nå den beste løsningen, på både store og små oppdrag.

Miras Hydraulikk

Vi er lokalisert i Mo Industripark i Mo i Rana.