• 09.05.2022 av Bendik Aarsæther

Miras Hydraulikk har sine røtter Mo i Ranas stolte industrikultur. Vi har i lang tid levert et mangfold av tjenester innen hydrauliske- og mekaniske industrielle løsninger. Vi leter nå etter en KHMS-leder til å styrke teamet vårt, og bidra til en trygg og god arbeidsplass i Rana.

Hvem er du?

Det å ha kjennskap til hva som skjer rundt deg er noe som er viktig for deg. Du vet hva som skal til for å skape et trygt arbeidsmiljø. Du kan identifisere potensielle risikoer på arbeidsplassen, og har kjennskap til gode forebyggende tiltak for å minimere risiko blant dine kolleger. Å være systematisk og ha et tydelig overblikk over hva som skjer på arbeidsplassen er også viktig.

Hovedoppgaver i stillingen;

  • HMS
  • Oppsett av SHA planer
  • Kommunikasjon mot kunde
  • Jevn oppfølging av operatører og ledere i bedriften
  • Jevnlig kommunikasjon med ledelsen i Miras
  • Kjennskap til ISO 9001, 14001 og 45001 sertifisering

Om du har jobbet med KHMS spesifikt innen industrimekanikk er dette et pluss, men personlige egenskaper og lærevilje er viktigst. Hos Miras Hydraulikk mener vi at trivsel på jobben er en viktig del av å gjennomføre godt arbeid. Vi leter derfor etter de som er fremoverlente, selvstendige, og har stor interesse for faget sitt. Å kunne spille på lag er også viktig, da vi har stor variasjon i prosjekter, hvor størrelsen på teamet kan variere. Du er gjerne interessert i personlig og faglig vekst, og streber for å finne løsninger som bedrer alle leddene i prosjektene. Du ønsker å være del av et miljø som sikter mot å levere de beste løsningene i feltet, og trives med utfordringer som er både store og små.

Hva kan vi tilby deg?

  • Attraktive og konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger
  • Gode forsikringsordninger i- og utenfor arbeidstiden.
  • Faglig og personlig utvikling - vi videreutdanner gjerne gode kolleger for å bedre kompetansen deres

I tillegg tilbyr vi deg en essensiell plass i en nær og trivelig gjeng hos oss. Vi har åpne og tette bånd mellom alle kolleger, uavhengig av arbeidsområde, og oppfordrer alle ansatte til å ytre sine meninger. Våre ansatte skal føle seg trygge og verdsatt i jobben de gjør, og ha en åpen dør-mentalitet mellom avdelingene.

Vi har også et godt samhold blant våre kolleger utenfor arbeidsplassen. Vi har arrangerte fellesaktiviteter ved anledning, og oppfordrer våre kolleger til å arrangere fellesturer og aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor, oppfordrer vi deg til å søke! Vi stiller oss fleksible for riktig person, og tilpasser oss med tanke på oppstartsdato og rammer. Vi er en bedrift i vekst, og ser etter gode kolleger å bli med oss på reisen videre.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med daglig leder Tommy Svartvatn på mobil; 406 29 975

Kontakt oss på e-mail for en prat; tommy.svartvatn@miras.no

Du kan gjerne sende CV og søknad på mail, eller ta det med på et møte hos oss!

Hvem er Miras Hydraulikk?

Miras Hydraulikk har i mange år levert tjenester til landbasert prosessindustri, petroleumsindustri, marine fartøy, transport- og logistikkbransjen og kraftverk. Med base i industriparken i Mo i Rana, er vi plassert sentralt i kommunen, med kunder og samarbeidsbedrifter rundt oss. Vi har en stor og variert portefølje av kunder, og har levert gode resultater siden oppstart for over 30 år siden. Miras Hydraulikk tilbyr spisskompetanse og tjenester innen hydraulikk, pneumatikk, mekanisk service og industrirør. Våre medarbeidere er innovative og samarbeider ofte med kunder for å nå den beste løsningen, på både store og små oppdrag.

Miras Hydraulikk

Vi er lokalisert i Mo Industripark i Mo i Rana.