Miras Hydraulikk søker DEG som sammen med OSS skal være kundens problemløser innenfor hydraulikk, pneumatikk, industrirør og mekanikk. Vi skal bidra til stabil og sikker drift hos våre kunder. Det gjør vi med kunnskap, høy arbeidsmoral og lidenskap. Vi er i dag 19 ansatte og omsetter for 30 MNOK i året.

Vi har særlig søkelys på smelteverk og annen landbasert prosessindustri, havbruk og akvakultur, kraftverk og fornybar energi, infrastruktur, marine fartøy og systemer, kjøretøy og anleggsmaskin. Høres ikke det spennende ut?

Vi ønsker å styrke teamet vårt med flere dyktige, fremoverlente og selvstendige fagarbeidere med talent og interesse for industrirørlegging. Er du sur, selvopptatt og lite selvstendig passer du nok ikke her. Er du derimot en humørfylt, løsningsorientert og faglig dyktig lagspiller: SØK!

Dine personlige egenskaper er svært viktig for oss og vil bli vektlagt.

Vi ser gjerne at du har fagbrev som industrirørlegger og er en dyktig sveiser. Men om du har fagbrev som platearbeider/ sveiser og samtidig har et utpreget talent for industriell rørlegging er du også velkommen til å søke.

Hos oss vil du møte stor variasjon og bredde i kunder og oppdrag. Du vil få spennende og utfordrende oppgaver i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø.

Vi kan tilby:

· Attraktive og konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser

· Gode forsikringsordninger som sikrer deg både på jobb og fritid

· For de rette er det gode muligheter for både faglig og personlig utvikling

Send oss søknad med CV på e-mail: bjorn.nesengmo@miras.no
Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt på mobil: 952 08 129

Søknadsfrist: fredag 13. november 2020

Miras Hydraulikk

Vi er lokalisert i Mo Industripark i Mo i Rana.